Stolthet och kreativitet i en etikett

Stockholms Bränneri är producent av starka drycker, huvudsakligen fokuserad på olika typer av Gin. Bränneriet inspireras av sitt nordiska arv samt naturen och arkitekturen som omger dem. De utför sitt hantverk med stolthet och stor kreativitet. För en mindre producent som har stort fokus på kvalitet och snygga förpackningar är alla detaljer i produkten oerhört viktiga. 

”Skanem kan leverera etiketter med bra papper, tryck och visuellt vackra etiketter. Skanem kommer med förslag på förbättringar och är ständigt uppdaterade på nya tryckmetoder.” Säger Stockholms Bränneri om varför de väljer att arbeta med Skanem. 

“Det är fantastiskt roligt att arbeta med ett företag som Stockholms Bränneri. Etikettens roll är att framhäva produktens egenskaper och få helheten till att representera produkten. I detta fallet så lyser etiketten av äkthet och gammaldags hantverk med en genuin själ i sig – precis det som Stockholms Bränneri står för i mina ögon!” säger Desirée Erlingsson, VD