Med hjärtat på rätta stället kan jag lova att alla på Skanem alltid kommer kämpa för att du som kund ska vara nöjd. Vi är måna om att den produkt du håller i din hand håller hög kvalitet, levereras i tid och att du på vägen fram fått god service i allt från materialval till design. Tillsammans arbetar vi för hållbara lösningar för framtiden!

-Desirée Erlingsson
VD, Skanem Sverige

Portrait Desiree Erlingsson

-Desirée Erlingsson
VD, Skanem Sverige

Skanem Sverige i siffror

Icon SEK

 180m SEK

omsättning

Icon fact: leveranse sikkerhet

99,1%

leveransprecision

1 457 094 657

etiketter varje år

icon miljöfokus

36%

förbättring av CO2

67

SHE index

Men det vi är mest stolta över är vår fantastiska personal!

Lokal partner, internationell expert.

Vi finns på din lokala marknad och känner väl till de utmaningar som du möter. Du når oss enkelt och vi finns alltid bara ett telefonsamtal bort.

Med vårt avtryck i världen är det lätt för oss att skapa en robust plan för att säkerställa att just din leverans kommer fram utan några störningar. För oss är det en självklarhet att dela kunskap mellan våra siter så att vi snabbt kan ställa om vid förändrade lagkrav, nya tekniska innovationer eller trender på marknaden.

Hållbart företagande

För oss på Skanem betyder hållbart företagande att vi ska addera värde för våra kunder, minimera vår påverkan på miljön, skydda och utveckla vår personal samt växa och agera med hög integritet och efterlevnad. Det är därför vårt hållbarhetstänk i hög grad bygger på de tre orden integritet, ärlighet och öppenhet.

Vi stödjer miljöutbildning för världens barn.

Vi vill skapa en bättre framtid genom att miljöutbilda världens barn! Det är därför vi stöder distributionen av Natur & miljöboken till elever i skolan.