Vi producerar etiketter –
men vårt riktiga jobb är att hjälpa dig…

Skanem illustration unique selling points
illustration arrow

… sova gott om natten. Se hur

illustration arrow

… få ditt företag att växa.
Se hur

illustration arrow

… öka din vinst.
Se hur

illustration arrow

… nå dina miljömål.
Se hur

Skanem illustration unique selling points

… sova gott om natten. Se hur

… få ditt företag att växa.
Se hur

… öka din vinst.
Se hur

… nå dina miljömål.
Se hur

Sova gott om natten.

Vi har hög leveranssäkerhet.

I tillverkande industrier kan allt hända! Det är därför vi samarbetar väldigt nära våra systerfabriker runt om i Skandinavien och Europa så att du aldrig behöver fundera på om eller när din leverans kommer! Skulle något hända i en fabrik i form av maskinstillestånd eller liknande så står tio andra fabriker redo att se till att just din leverans kommer fram planenligt. Detta gör att vi kan prestera en leveranssäkerhet på näst intill 100%.

Kvalitet finns i vårt blod.

Vi har över 30 års erfarenhet av att leverera etiketter till läkemedelssektorn och genom vår FSSC22000-certifiering får du som kund ett kvitto på att vår verksamhet är förenlig med god livsmedelsäkerhet. Vi är stolta över att vara leverantörer i branscher där just god kvalitet kan vara skillnaden mellan liv och död men oavsett vilken bransch du verkar i så märker du att hög kvalitet ligger oss extra varmt om hjärtat!

Experterna är många och de finns här för dig.

Vi ser kundrelationer som ett långsiktigt åtagande där vi vill vara din partner hela vägen. Din personliga säljare är alltid bara ett telefonsamtal bort men skulle det vara så att du upplever problem och behöver hjälp oavsett om det gäller miljöoptimering, materialval eller problem med dispensering så finns vi där även i form av vår materialexpert eller vår tekniker som kan komma med ut vid behov.

Vi bryr oss om ditt varumärke.

Vår portfölj innehåller många olika lösningar på säkerhetslösningar för att skydda ditt varumärke och din produkt. Utnyttja vår långa erfarenhet inom detta område för att förhindra piratkopiering eller för att kunna visa att ingen manipulerat din produkt.

Få ditt företag att växa.

Vårt mål är att du ska ligga före dina konkurrenter.

Vi kan din industri och vi älskar förpackningsbranschen. Det är vårt jobb att ha koll på de nyaste trenderna och ge dig råden för att just din produkt ska sticka ut på hyllan, vare sig det gäller effekter i designen, funktioner som adderar värde till din produkt eller smarta etiketter.

Design som gör skillnad.

Vi erbjuder dig etikettdesign som både tar hänsyn till hur produkten ska sticka ut på hyllan men också har en kostnadseffektiv etikettproduktion i åtanke redan från dag 1. Etiketten ska spegla ditt varumärke och tala till din slutkund. Låt våra designers bli din sparringpartner på vägen till en vinnande design.

En lyckad kampanj kan vara starten på något nytt.

Våra kampanjlösningar sträcker sig från allt ifrån en enkel kupongetikett till smarta lösningar där etiketten knyts till kampanjer online och där du kan följa hur väl din kampanj når målgruppen i realtid. Öka din omsättning genom lyckade kampanjer!

Nå dina miljömål.

Hållbar utveckling kräver ett livscykelperspektiv.

Vi ser till hela livscykeln av våra produkter- från produktion av våra råvaror till hur slutförpackningen kan tillvaratas. Tillsammans med dig diskuterar vi hur vi kan utveckla din etikettportfölj och tar fram en handlingsplan som passar just dina förutsättningar för att minska ert miljömässiga fotavtryck.

Vi håller dig uppdaterad med det senaste.

Vi håller dig uppdaterad med den senaste informationen om vad som händer på materialvalssidan. Det förändras ständigt och valen kan tyckas många. Våra experter hjälper dig att hitta rätt.

Logistik och lagerlösningar.

Vi gör en analys över antalet leveranser tillsammans med dig och finner därigenom lager- och logistiklösningar som reducerar antalet transporter och dess koldioxidpåverkan.

Luta dig mot våra experter.

Våra miljöexperter ger dig tips och råd längs varje steg. Det kan kännas som en djungel och svårt att veta var och hur man ska börja sitt miljöarbete. Vare sig det gäller en enkel etikett eller en hel produktportfölj så står våra experter redo att hjälpa dig på vägen. 

Öka din vinst.

Logistik efter dina behov.

Vi erbjuder snabba leveranser på avrop, lagerhållning, gemensamt prognosarbete, leverantörsstyrt lager in-house med mera. Tillsammans med dig identifierar vi dina behov och erbjuder den logistiska lösning som passar just dig bäst.

Gemensam färdplan – Win/Win!

Vårt signum är att titta på och analysera just din portfölj. Vi tror på långsiktiga relationer, där vi tillsammans sätter en plan för möjliga förbättringsområden och där vi sedan arbetar för att uppnå största möjliga effekt inom prioriterade områden. Som i alla partnerskap tror vi på en situation där båda parter vinner – utmana oss gärna och se vilka förslag vi kan komma med.

Vi är här för att hjälpa!

Fråga oss vad som helst!